Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.
Foto - Fălticeni Online

Notificare privind întreruperea furnizării apei

Agenţia ACET Fălticeni a anunţat întreruperea furnizării apei potabile pe data de 10.01.2024, între orele 09:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe strada Pleșești Gane, nr.22, în regim de urgență. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Pleșești Gane, Horticolei, Spicului, Nufărului, Doboșari, Cîmpului, M. Gării (parțial). Unități: Pescoliv, Sera Nedelcu, Depozit lemn (str. M.Gării), Service Auto Trading.

Meteo

Ora 09.00: -9°C (temperatura resimţită -15°C .

Temperatura maximă prognozată: -2°C (ora 14.00)

Este în vigoare o informare meteo de ger pentru intervalul 09 ianuarie, ora 1:00 – 11 ianuarie, ora 10:00. Vremea va fi rece în toată țara, geroasă în noaptea de marți spre miercuri îndeosebi în nord, centru și est (minime termice de până la -21…-20 de grade în estul Transilvaniei).

În noaptea de miercuri spre joi, vremea va fi geroasă mai ales în est și centru cu minime termice de până la -16…-15 grade în estul Transilvaniei.

Eveniment cultural local

Miercuri, 10 ianuarie 2024, de la ora 12.00, Biblioteca Municipală „Eugen Lovinescu” găzduieşte lansarea lansarea romanului autobiografic „Coşmar”, al scriitoarei Coca maria Udişteanu.

Din presa judeţeană

Profesorul universitar Mihai Dimian candidează pentru funcția de rector al USV (Obiectiv de Suceava)

O mulțime de incendii în doar 24 de ore din cauza coșurilor de fum neizolate sau necurățate (Obiectiv de Suceava)

Timpul de diagnosticare a tuberculozei redus de la 60 de zile la 60 de minute la Spitalul Clinic de Urgenta din Suceava (Monitorul de Suceava)

Transportatorii de mărfuri se pregătesc de proteste ample în Suceava și în mai multe orașe mari din țară (Monitorul de Suceava)

Peste 130 de controale, amenzi de 70.000 de lei și 26 de avertismente date de inspectorii sanitari veterinari suceveni (Crai Nou)

Cifra de afaceri a firmelor din industria suceveană a scăzut cu 5,6% (Crai Nou)

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura