Home ACTUALITATE Şomuz Fălticeni are un nou staff. Iulian Ionesi şi Marius Lup vor pregăti echipa în noul sezon

Şomuz Fălticeni are un nou staff. Iulian Ionesi şi Marius Lup vor pregăti echipa în noul sezon

by A.S.
0 comment

Conducerea echipei de fotbal Şomuz Fălticeni a anunţat că a ajuns la un acord cu Iulian Ionesi pentru preluarea funcţiei de antrenor al echipei.

Iulian Ionesi a  condus până de curând echipa CSM Bucovina Rădăuţi, reuşind performanţa de a califica echipa în faza barajului pentru promovarea în Liga a 2-a.

El a mai colaborat cu Şomuz Fălticeni, din postura de jucător, în sezonul 2015-2016, la finalul căruia Şomuz a jucat barajul de promovare, pierdut în faţa echipei FC Bistriţa.

Alături de Iulian Ionesi, la Fălticeni vine şi antrenorul Marius Lup, la rândul său un vechi colaborator al echipelor din Fălticeni. S-a aflat în staff-ul celor de la Juventus Fălticeni, în perioada 2006-2008, când echipa evolua în Liga a 3-a.

“Noul staff al echipei ACS Şomuz Fălticeni pentru sezonul 2021-2021 va fi compus din: Ionesi Iulian (antrenor/ jucător) Marius Lup, Puianu Ionut (antrenor pentru portari), Florin Ailenei (antrenor secund), Adrian Avrămia (antrenor secund), Balean Matei (kinetoterapeut). La reunirea echipei, din data de 12 iulie, sunt așteptați și următorii jucatori: Dănilă Vasile, Vitu Vasile, Irimescu Alexandru, Antonesei Florin, Ciobanu Robert, Chirilescu Vasile, Ciobanu Alexandru, toţi acești jucători au evoluat în sezonul trecut la Bucovina Rădăuţi. Mai suntem în discuţii cu 4-5 jucători cu care sperăm să putem semna săptămâna viitoare”, ne-a declarat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al echipei Şomuz Fălticeni.

Aşa cum s-a precizat, Şomuz Fălticeni începe pregătirea pentru noul sezon în cursul zilei de luni, 12 iulie 2021.

Echipa va beneficia şi în noul sezon de sprijinul financiar substanţial al Primăriei Fălticeni, dar şi de sprijinul sponsorilor principali, firmele RAITAR şi ROMFOUR.

Bineînţeles , continuă şi colaborarea cu preşedintele executiv Alexandru Ursu.

Iulian Ionesi
Marius Lup
Florin Ailenei
Adrian Avrămia

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705