Home Util ACET Fălticeni anunţă întreruperea furnizării apei pentru efectuarea unor lucrări programate pe strada Sucevei. O intervenție și pe strada Broșteni

ACET Fălticeni anunţă întreruperea furnizării apei pentru efectuarea unor lucrări programate pe strada Sucevei. O intervenție și pe strada Broșteni

by A.S.
0 comment

Dispeceratul Agenţiei ACET Fălticeni a transmis o notificare privind întreruperea furnizării apei, în cursul zilei de joi, 15 iulie 2021, pentru realizarea unor lucrări programate.:

„Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 15.07.2021, între orele 08:00 – 16:00, pentru executarea instalației hidraulice în căminul de reducere a presiunii nr. 2 prin programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni” de pe str. Sucevei.”

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Sucevei (parțial), Aleea Teilor (parțial), Livezilor.

Unități: Ocol Silvic, Casa Cristea, Cortex, Alpin, Biserica Sf. Andrei, Spălătoria Self-Service, Fabrica Larisa.

Ulterior publică primului anunț, ACET Fălticeni a transmis o nouă notificare, pentru o intervenție pe strada Broșteni:

“Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 15.07.2021, între orele 08:00 – 15:00, pentru executarea unui branșament pe conducta de PEHD φ 110 mm aflată pe str. Broșteni. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Broșteni. Unități: Obilex Clean.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705