Home ACTUALITATE Poliţiştii au transmis informaţii oficiale legate de accidentul care s-a produs noaptea trecută în Fălticeni

Poliţiştii au transmis informaţii oficiale legate de accidentul care s-a produs noaptea trecută în Fălticeni

by A.S.
0 comment

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23:10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, un localnic, în vârstă de 40 de ani, a schimbat banda de circulaţie, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani, care circula în acelaşi sens de mers pe banda a doua.

Din impact autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani a fost proiectat peste scuarul ce desparte cele două sensuri de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un localnic de 39 de ani.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 39 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism, precum şi rănirea conducătorului auto de 40 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto a fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Citeşti şi ştirea iniţială:

Grav accident rutier, la miezul nopții, pe strada Sucevei din Fălticeni. Trei mașini implicate. La spital au fost transportate trei persoane

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705