Home Sănătate Creştere îngrijorătoare a ratei de infectare în municipiul Fălticeni. Sunt 112 cazuri active cu o incidenţă de 3,45 cazuri la mia de locuitori

Creştere îngrijorătoare a ratei de infectare în municipiul Fălticeni. Sunt 112 cazuri active cu o incidenţă de 3,45 cazuri la mia de locuitori

by A.S.
0 comment

Municipiul Fălticeni a depăşit joi, 23 septembrie 2021, pragul de 3 persoane infectate la o mie de locuitori.

Potrivit cifrelor oficiale comunicate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, s-a ajuns la 112 cazuri active în ultimele 14 zile, rezultând astfel o rată de infectare de 3,45.

În această situaţie, este de aşteptat ca Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să emită o nouă hotărâre privind măsuri restrictive specifice scenariului roşu epidemiologic.

Reaminitmă că municipiul Fălticeniul se află la această dată în scenariul epidemiologic galben, iar o serie de măsuri restrictive au fost impuse printr-o hotărâre a CJSU Suceava încă de miercuri, 22 septembrie 2021.

Limita scenariului epidemiologic roşu este depăşită şi în comuna Baia, unde sunt 31 de persoane infectate, iar comunele Mălini (19 cazuri), Rădăşeni (12 cazuri) şi Vadu Moldovei (13 cazuri) înregistrează rate de infectare de peste 2 cazuri la o mie de locuitori.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705