Home ACTUALITATE Vacanţă de iarnă mai scurtă pentru elevii de gimnaziu şi liceu. Cele două săptămâni de vacanţă din octombrie ar urma să fie recuperate la începutul lunii ianuarie

Vacanţă de iarnă mai scurtă pentru elevii de gimnaziu şi liceu. Cele două săptămâni de vacanţă din octombrie ar urma să fie recuperate la începutul lunii ianuarie

by A.S.
0 comment

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a anunțat, într-o declarație acordată pentru siteul Educație Privată, că elevii de gimnaziu și liceu din școlile publice vor avea acces la școală cu prezență fizică de pe 3 ianuarie, iar cei din ciclul primar și preșcolarii se vor afla în bănci de pe 10 ianuarie.

Aceasta este modalitatea avansată de minister pentru recuperarea celor două săptămâni de școală din vacanța introdusă în perioada 25 octombrie-5 noiembrie.

În cele două săptămâni din ianuarie, elevii ar urma să susţină şi tezele, cu prezență fizică.

Totuşi, decizia finală privind recuperarea celor două săptămâni de vacanţă forţată de situaţia epidemiologică actuală va fi anunţată pe data de 5 noiembrie.

Într-o altă declaraţie făcută în spaţiul public, ministrul Sorin Câmpeanu afirmă că școala trebuie să înceapă pe 8 noiembrie într-o formă sau alta, şi că nu va propune prelungirea vacanţei.

Anterior declaraţiilor făcute de Sorin Câmpeanu, colegul său de cabinet, Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, afirma publică că există posibilitatea de a prelungi vacanţa elevilor, dacă nu se produce un efect pozitiv după 14 zile.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705