Home Local O nouă serie de elevi a început cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni

O nouă serie de elevi a început cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Luni, 22 noiembrie 2021, o nouă serie de elevi a început cursurile Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni.

Începând de astăzi, alți 263 de tineri au ales să îmbrace uniforma Jandarmeriei Române, pentru a urma cariera militară.

 “Pentru tinerii elevi, această zi constituie punctul zero al lansării în inițiativă, camaraderie și responsabilitate. Fiind cu toții curioși și nerăbdători, elevii au trăit prima experiență de acordare a onorului, în momentul arborării drapelului și intonării imnului național”, se arată într-o postare a SMSJ Fălticeni.

Comandantul școlii, colonelul Tudor Vladimirescu, i-a felicitat pe elevi pentru performanța de a fi cei mai buni dintre participanții la concursul de admitere. Ulterior, tinerilor jandarmi le-au fost prezentați diriginții care îi vor îndruma pe durata cursurilor.

În cei 13 ani de activitate, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni a  contribuit la formarea peste 2000 de subofițeri care își desfășoară activitatea în structurile Jandarmeriei Române.  

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705