Home ACTUALITATE Șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, fălticeneanul Ionel Postelnicu, a fost avansat la gradul de general de brigadă

Șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, fălticeneanul Ionel Postelnicu, a fost avansat la gradul de general de brigadă

by A.S.
1 comment

Municipiul Fălticeni are un nou general!

Premergător Zilei Naționale, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele pentru înaintarea în grad a 19 ofițeri din cadrul stucturilor Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, 12 ofițeri au fost înaintați la gradul profesional de chestor de poliție, iar alți 7 ofițeri au primit gradul de general de brigadă – cu o stea.

Între cei recompensați se află și șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, fălticeneanul Ionel Postelnicu, fost comandant al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni.

Colonelului Ionel Postelnicu i-a fost acordat gradul de general de brigadă – cu o stea.

Decretul va întra în vigoare începând cu data de 1 decembrie 2021.

“Avansarea reprezintă o răsplată a muncii depuse de mine până în prezent, pas cu pas, treaptă cu treaptă, o recunoaștere a loialității față de instituțiile militare în care am activat, un ideal împlinit. Sunt onorat să primesc acest grad și trăiesc sentimentul datoriei împlinite”, a declarat Ionel Postelnicu pentru Fălticeni Online.

Ionel Postelnicu este absolvent al Academie de Poliție „Al. I. Cuza” București, promoția 1995.  Activitatea s-a profesională a fost legată de unitatea de jandarmi de la Fălticeni. În perioada 1995-2009 a îndeplinit diferite funcții: comandant de subunitate, consilier juridic și ofițer specialist resurse umane. Apoi, din anul 2009 și până în anul 2016 a fost comandant de batalion și locțiitor al comandantului Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni. Din noiembrie 2016 a preluat conducerea SMSJ Fălticeni, până în iunie 2021, când a fost numit la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

You may also like

1 comment

Rata 28 noiembrie 2021 - 21:16

Un om extraordinar, felicitări!

Comments are closed.

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705