Home Sport Secția de tenis ACS “Nada Florilor” Fălticeni a încheiat competițiile oficiale din acest an cu participarea la Super Turneul Campionilor

Secția de tenis ACS “Nada Florilor” Fălticeni a încheiat competițiile oficiale din acest an cu participarea la Super Turneul Campionilor

by A.S.
0 comment

La sfârșitul săptămânii trecute, 18-19 decembrie 2021, la Pitești, s-a desfășurat Super Turneul Campionilor Tenis10 MPG.

Competiția i-a reunit pe finaliștii turneelor campionilor, de la Cluj și București, dar și pe câștigătorii celor patru mari turnee Platinum desfășurate la Constanța, București, Cluj și Pitești.

Secția de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni a fost reprezentată la Super Turneul Campionilor de 5 sportivi care au avut performanțe deosebite în acest an.

La Categoria Roșu (8 ani), Sosoi Bianca a ocupat Locul 1. “Au fost meciuri pline de suspans. Bianca a avut adversari numai băieți”, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

La Categoria Portocaliu Fete (9 ani), Tanasă Elena a obținut un onorant loc 2, după o finală echilibrată.

Categoria Portocaliu Băieți (9 ani) a avut parte de o finală fălticeneană, între doi buni prieteni, Mitocaru Daniel și Samachisă  Christian. “Câștigător a fost Christian, după un meci frumos, aplaudat de cei prezenți.”

La categoria Galben, Matei Ursache a fost foarte aproape de a ocupa un loc pe podium.

“Vreau să le mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus în aceste trei săptămâni. Am avut trei turnee dificile, la Cluj, București și Pitești, de unde clubul Nada Florilor s-a întors cu un număr mare de medalii la nivel național. Copiii au fost felicitați de organizatori pentru felul cum și-au apărat fiecare punct jucat, dând dovadă de ambiție și dorință de victorie. Îi mulțumesc și domnului primar Cătălin Coman că ne sprijină și are încredere în noi. Le mulțumesc de asemeneai sponsorilor noștri, Romfour și Raitar. Tuturor le urăm Sărbători Fericite! ”, ne-a declarat Marcel Dascălu.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705