Home ACTUALITATE Va continua să ningă în zona Moldovei. Meteorologii au emis un nou Cod galben. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Va continua să ningă în zona Moldovei. Meteorologii au emis un nou Cod galben. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

by Fălticeni Online
0 comment

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o informare meteorologică pentru interioada 27 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 08:00.

Temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, local moderate cantitativ. În zona montană înaltă și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în celelalte regiuni vor predomina ploile. Se va depune polei, local în sud-est și izolat în restul teritoriului.

Din această după-amiază, în cea mai mare parte a Moldovei, în estul Transilvaniei și în zona Carpaților Orientali va ninge însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. În acest sens a fost emis un Cod galben, care vizează şi judeţul Suceava.

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Valorile diurne vor crește semnificativ, de la -2 grade în medie, în zilele de 27 și 28 decembrie până spre 6 grade, în medie, în zilele de 2 și 3 ianuarie. Ulterior tendința acestora este de scădere până spre medii în jurul a 1 grad în perioada 07- 09 ianuarie.

O evoluție termică similară o vor avea și valorile nocturne, astfel media minimelor va crește de la medii în jurul a -5 grade în perioda 27 -29 decembrie, spre 1…2 grade, în medie în 3 ianuarie, apoi până la sfârșitul intervalului de prognoză vor scădea spre -5 …-4 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, apoi, din data de 30 decembrie probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705