Home Local O casă din cartierul Țarna Mare a luat foc în prima zi a noului an. Al doilea incendiu în Fălticeni, în mai puțin de 24 de ore

O casă din cartierul Țarna Mare a luat foc în prima zi a noului an. Al doilea incendiu în Fălticeni, în mai puțin de 24 de ore

by A.S.
0 comment

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit sâmbătă, 1 ianuarie, cu două autospeciale de stingere și două ambulanțe (SMURD și SAJ) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Țarna Mare, componentă a municipiului Fălticeni.

Inceniul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, la ora 17.38.

La sosirea echipajelor, ardea în interiorul unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la proprietățile învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajele medicale au acordat primul ajutor proprietarilor, care au suferit atacuri de panică, ulterior aceastia au fost transportați la spital.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, electrocasnice și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:25, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și proprietățile învecinate.

A fost al doilea incendiu care s-a produs în Fălticeni, în mai puțin de 24 de ore. Din păcate, pe lângă pagubele materiale, un fălticenean și-a pierdut viața în incendiul de pe strada Pictor Aurel Băeșu, după cum v-am informat deja.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705