Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

În dimineaţa zilei de joi, 6 ianuarie 2022, în timpul unei acţiuni pe care o desfăşura în cadrul programului de lucru, în Piaţa “Mihail Sadoveanu”, la intrarea pe strada Ion Creangă, un angajat al Poliţiei Locale Fălticeni a fost accidentat intenţionat de un conducător auto.

Poliţistul încerca să discute cu şoferul care parcase neregulamentar un autoturism, în zona fostei Policlinici.

Şoferul a ignorat intenția polițistului, a pornit maşina şi, după ce l-a lovit pe poliţist în zona picioarelor, a părăsit zona.

“Un polițist local ce se afla în exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza municipiului Fălticeni, a fost accidentat, voluntar de un conducător auto ce a refuzat sa se supună legitimarii, lovindu-l pe polițistul local cu autoturismul, ulterior părăsind locul evenimentului. Poliţistul local se află la Spitalul Municipal Fălticeni, fiindu-i efectuate investigații medicale”, a anunţat Poliţia Locală Fălticeni pe contul de Facebook.

Evenimentul a fost raportat Poliţiei Municipiului Fălticeni, fiind dispuse măsuri pentru identificarea conducătorului auto. În cadrul cercetărilor au fost vizionate şi imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în zonă, care au surprins incidentul.

Conducătorul auto implicat în eveniment are 45 de ani şi este din comuna Râşca (satul Jahalia). Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

About Author

%d blogeri au apreciat: