Home Local Tânără din Dolheşti, fără permis de conducere, depistată la volanul unei maşini în Fălticeni. Fata era în stare de ebrietate

Tânără din Dolheşti, fără permis de conducere, depistată la volanul unei maşini în Fălticeni. Fata era în stare de ebrietate

by Fălticeni Online
0 comment

Miercuri, 9 februarie, după miezul nopţii (ora 00.55), o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe strada Ana Ipătescu, autoturismul condus de o tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Dolheşti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „conducereaa pe drumurile  a unui vehicul fără permis de conducere”,ce va fi soluționat procedural.

Tot miercuri, în cursul serii (ora 19.30), o patrulă din cadrul Poliției Orașului Dolhasca a oprit pentru control autoturismul condus de un localnic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din orașul Dolhasca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii  de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705