Home Sport Futsal U19: CSS Nicu Gane Fălticeni s-a oprit în semifinalele Cupei României, învinsă de cea mai bună echipă din țară

Futsal U19: CSS Nicu Gane Fălticeni s-a oprit în semifinalele Cupei României, învinsă de cea mai bună echipă din țară

by A.S.
0 comment

Echipa de Futsal Under 19 a Colegiului Național “Nicu Gane” Fălticeni a înregistrat una dintre cele mai importante performanțe a unei ramuri sportive din Fălticeni, la nivel de echipă.

Fălticenenii au obținut dreptul de a participa la Turneul Final al Cupei României, fază în care au fost prezente 8 echipe.

Dacă în sferturile de finale echipa pregătită de Marcel Irimie, Adrian Dănilă, Andrei Pintilei și Cristian Tărăbuță a reușit să o elimine pe Șoimii Șimand Arad, adversarul din semifinale a fost unul redutabil.

FK Odorheiu Secuiesc, poate cea mai bună echipă la această categorie de vârstă, care dă jucători inclusiv la naționala de seniori a României, s-a impus cu 6-3. Toate cele 3 reușite ale Fălticeniului i-au aparținut lui Alexandru Boțan.

Competiția a fost câștigată de FK Odorheiu Secuiesc, 7-0 în finala cu CFR Timișoara.

Părăsim Cupa României cu capul sus, după o prestație mai mult decât onorabilă. Locul 3 în clasamentul final al Cupei României”, a precizat antrenorul Marcel Irimie.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705