Home ACTUALITATE A fost prelungit programul de lucru la serviciul de eliberare a paşapoartelor Suceava

A fost prelungit programul de lucru la serviciul de eliberare a paşapoartelor Suceava

by Fălticeni Online
0 comment

Prefectura Suceava a anunţat că, urmare a creșterii, în ultima perioadă, a numărului de cereri pentru eliberarea pașapoartelor, la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, s-a decis prelungirea programului de lucru cu publicul.

Astfel, în perioada 10 – 31 martie 2022,  programul de lucru cu publicul va fi între orele 08.00 – 20.00, de luni până vineri, iar în zilele de sâmbătă, între orele 08.00- 12.00, atât pentru activitățile de preluare a cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, respectiv a pașapoartelor simple temporare, cât și pentru eliberarea acestora.

Programările pentru pașapoarte se fac online, pe portalul epasapoarte.ro. În situația în care cetățenii nu identifică locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, aceștia pot verifica disponibilitatea la alte structuri teritoriale de pașapoarte.

“Adresăm rugămintea cetățenilor care au efectuat o programare și nu se mai pot prezenta pentru depunerea cererii de eliberare a documentului de călătorie, să anuleze programarea respectivă, prin accesarea butonului ”Anulează programare” din e-mail-ul de confirmare.

Menționăm că, întrucât aplicația de programare on-line este accesată în prezent de un număr mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpii de răspuns să fie mai mari decât media obișnuită.

Pentru evitarea deplasării la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic, recomandăm cetățenilor să solicite, odată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului”, se arată în comunicatul Prefecturii Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705