Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Începând de joi, 5 mai 2022, judeţul Suceava are un nou subprefect. Este vorba despre Florin Sinescu, care în perioada mai 2012 – martie 2015 a deţinut funcţia de Prefect al judeţului Suceava. El ocupa postul de șef al Serviciului Dezvoltare Economică, Servicii Publice şi Situații de Urgență din cadrul Prefecturii. Florin Sinescu îl înlocuieşte în funcţie pe Alexandru Salup.

Ceremonia de învestire a avut loc în această dimineaţă, în cadrul unui eveniment în sistem de videoconferinţă, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, și a secretarului de stat Aneta Matei. a avut loc, în sistem de videoconferință, ceremonia de învestire în funcție a prefectului municipiului București și a subprefecților din județele Brăila și Suceava.

În cadrul ceremoniei, trei reprezentanți ai Guvernului în teritoriu au depus jurământul și și-au preluat funcțiile încredințate. Este vorba despre noul prefect al municipiului București și subprefecții județele Brăila și Suceava

“Prin depunerea jurământului de astăzi vă asumați o responsabilitate majoră pentru România și pentru români. Reprezentați un corp de elită la nivelul administrației publice din România și sunteți, în opinia mea, o verigă importantă în arhitectura instituțională a statului român. În consecință trebuie să vă asumați pe deplin rolul constituțional ce decurge din această funcție de demnitate publică.”, a transmis ministrul afacerilor interne.

Oficialul a amintit că trecem printr-o perioadă cu multiple provocări, declanșate de conflictul dintre Rusia și Ucraina și a subliniat că, mai mult decât oricând, “este nevoie de toată implicarea noastră, a tuturor, de solidaritate și de profesionalism.”

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a atras atenția cu privire la cât de importantă este colaborarea dintre toate instituțiile responsabile, atât dintre structurile MAI, cât și dintre acestea și autoritățile centrale și locale.

About Author

ByB.P.