Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Asociaţia Fălticeni Cultural a deschis perioada de înscriere pentru participarea la cele trei mari evenimente culturale ale verii: Festivalul de teatru „Birlic”, Draga Film Fest şi Fălticeni Folk.

Manifestările vor avea loc pe durata desfăşurării Festivalului Internaţional de Teatru „Birlic”, ediţia a XII-a.

FITT Birlic

Festivalul – concurs se va desfăşura în perioada 22-28 august 2022. În vederea organizării unei preselecţii, înregistrările spectacolelor de teatru şi a recitalurilor de poezie sau monolog din ţată sau străinătate, în format DVD sau pe stick, pot fi trimise pe adresa Asociaţiei Fălticeni Cultural în perioada 23 mai – 7 august 2022.

Evaluarea materialelor trimise va avea loc în perioada 8-14 august. Câştigătorii preselecţiei vor primi invitaţiile de participare în perioada 15 – 18 august 2022.

Festivalul se adresează elevilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 25 de ani, pentru secţiunea de teatru, şi 7 – 25 ani de ani pentru secţiunea monolog şi recitare de poezie.

VEZI MAI MULTE DETALII PRIVIND ÎNSCRIEREA

Draga Film Fest

Va avea loc în perioada 22-26 august 2022. Perioada trimiterii DVD-urilor/ link-urilor wetransfer cu scurt metrajele şi filmele documentare este 22 mai – 7 august.

Prejurizarea pentru intrarea oficială în festival are loc în perioada 8-15 august, iar anunţarea finaliştilor va avea loc pe 17 august 2022.

Aflat la ediția a II-a, concursul este deschis tuturor regizorilor, producătorilor și co-producătorilor de film din România și din republica Moldova, realizatorilor TV, inclusiv facultăților de film.

VEZI MAI MULTE DETALII PRIVIND ÎNSCRIEREA

Fălticeni Folk

Festivalul Naţional Concurs pentru Tineret Fălticeni Folk, ediţia a IV-a, rezervat creatorilor şi interpreţilor de muzică folk, cu vârsta până la 30 de ani, se va desfăşura în perioada 22 – 26 august 2022.

Perioada de trimitere a înregistrărilor pieselor de folk, în format DVD, pentru preselecţie, este 16 mai – 1 august 2022.

După evaluarea candidaţilor, în perioada 2-10 august, invitaţiile tuturor celor care au câştigat preselecţia vor fi trimise în perioada 11-20 august.  

VEZI MAI MULTE DETALII PRIVIND ÎNSCRIEREA

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: