Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

În această după-amiază, în jurul orei 17, s-a produs un accident rutier pe DN2, între Fălticeni și Suceava, în zona localității Cumpărătura.

Au fost implicate o autocisternă încărcată cu GPL și un autoturism, fiind scurgeri de combustibil de la rezervorul cisternei pe carosabil.

În urma coliziunii, două persoane din autoturism au suferit leziuni, fiind transportate la spital.

Victimele, un bărbat și o femeie cu vârste de aproximativ 50  de ani, prezentau escoriații, respectiv un traumatism la nivelul coloanei lombare și nu au necesitat internare, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Suceava.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri (Suceava și Fălticeni), pentru a permite intervenția echipajelor specializate, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucovina Suceava, căpitanul Alin Găleată, la fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, una de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pentru că exista pericol de explozie, pompierii militari au luat toate măsurile specifice de protecție, inclusiv cu perdea protectoare de apă.

Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisternă si a fost tractat în afara părții carosabile, fiind înlăturat pericolul de explozie. Un alt cap tractor a fost adus pentru a prelua cisterna.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: