Home ACTUALITATERegional Două decese în accidente rutiere pe raza comunei Cornu Luncii în ultimele 24 de ore

Două decese în accidente rutiere pe raza comunei Cornu Luncii în ultimele 24 de ore

by A.S.
0 comment

În ultimele 24 de ore, două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere, pe raza localității Brăiești din comuna Cornu Luncii.

Vineri, 24 iunie, la ora 10, un bucureștean în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă pe de Drumul Național 2 E, în localitatea menționată.

Autoturismul, în care se mai aflau alte 4 persoane, tot din București, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 45 ani, și vătămarea corporală a altor 3 pasageri cu vârste cuprinse între 5 și 39 de ani.

Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Municipal Fălticeni și la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.      

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”,  și ”vătămare corporală din culpă”.

După cum v-am informat, în această dimineață o femeie și-a pierdut viața, în aceeași localitate, după o coliziune între un tren de persoane și un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705