Home ACTUALITATE Alertă 112: Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier în județul Suceava

Alertă 112: Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier în județul Suceava

by A.S.
0 comment

În această dimineață, Pompierii militari câmpulungeni împreună cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maiorul Alin Găleată.

În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat fiind în stare de inconștiență.

Salvatorii l-au extras dintre fiarele contorsionate ale mașinii și l-au predat cadrelor medicale care au început manevrele de resuscitare, din nefericire acestea nu au avut răspuns iar șoferul, un tânăr de 26 de ani a fost declarat decedat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul rutier s-a produs, după ora 7, pe DN 17 Suceava-Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieșire din municipiul Câmpulung Moldovenesc,.

Într-o curbă, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autotren. În urma accidentului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, cu răni grave.

Traficul rutier este oprit în ambele direcții pentru aproximativ o oră.  

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705