Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Sâmbătă, 1 octombrie, ora 11:20, un bărbat de 29 ani, din comuna Baia, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.209H, pe raza comunei Baia, din direcția Fălticeni către Baia, a intrat în coliziune cu un motociclu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Motociclistul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

About Author

ByB.P.