Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La începutul acestei săptămâni, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de un bărbat, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie calificată” şi „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, în formă continuată”

Potrivit procurirolor, pe data de 9 noiembrie 2022, în jurul orelor 20:00, bărbatul a forțat ușa de acces în locuința unei femei, lovind-o cu picioarele, după care a pătruns în interiorul locuinţei, fără drept și fără consimțământul acesteia.

Folosind acte de violenţă, a sustras o  sumă de bani din portofelul persoanei vătămate și un telefon mobil.

Ulterior, pe data de 12 noiembrie 2022 ora 20:15, respectiv ora 02:00, şi 13 noiembrie 2022, ora 06:15, nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis pe 9 noiembrie 2022, de organele de poliţie, respectiv obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 200 metri faţă de persoana vătămată. Bărbatul a fost identificat de fiecare dată la uşa imobilului unde locuieşte persoana vătămată.    

Luni, 14 noiembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: