Home ACTUALITATE AJOFM Suceava organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul are loc și la Fălticeni

AJOFM Suceava organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul are loc și la Fălticeni

by Fălticeni Online
0 comment

Vineri, 12 mai 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

În municipiul Suceava, acțiunea va avea loc la Iulius Mall Suceava, zona centrală, la parter, începând cu ora 10, la Casa Germană din Rădăuți de la ora 9 și de la ora 10  la Punctul de Lucru din Fălticeni, la Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului și la Casa de cultură din Vatra Dornei.

Potrivit detaliilor oferite de AJOFM Suceava, în spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi reprezentate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs- viitori absolvenți ai promoției 2023 (în colaborare cu Institutul Bucovina), persoane cu dizabilități, etnici romi, refugiați din Ucraina, stand pentru înscriere la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri.

Vor exista și standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin rețeua EURES,  mecanismul de subvenționare în economia socială, subvenții pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă, transparență și integritate în administrația publică- reprezentat de Direcția Generală Anticorupție- Serviciul Județean Suceava.

Înscrierile angajatorilor pentru participarea la bursă au început deja, oferta pentru bursă trecând de 100 de locuri vacante pe diferite niveluri de studii și calificări.

Înregistrarea participării angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16, iar detaliile de înscriere sunt prezentate pe pagina oficială Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava sau se pot obține la telefon 0230 523279, 0786290204.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705