Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La finalul Sfântei Liturghii oficiate în cadrul centrului Ecclesia de la Colegiul Național Nicu Gane din Fălticeni, duminică, 21 mai 2023, consilierul eparhial Cristi-Gabriel Hurjui i-a înmânat doamnei Maria Tanasă, profesor și interpret de muzică populară, “Ordinul Eparhial Sfântul Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”.

Distincția i-a fost oferită în semn de distincție și binecuvântare, de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, ca recunoaștere a întregii sale activități desfășurate în slujba Bisericii și a neamului.

Alături de părintele Constantin Bogdan Feștilă, doamna Maria Tanasă veghează cu dăruire desfășurarea activităților în centrul Ecclesia de la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni.

Corul pe care îl coordonează, numit Veșnicia s-a născut la sat, a fost înființat în anul 2015, odată cu înființarea Centrului Cultural Catehetic Sfântul Nicolae în cadrul Colegiului Național “Nicu Gane”.
Mai multe detalii și imagini în articolul publicat pe pagina web a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Sursa foto: arhiepiscopiasucevei.ro

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: