Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Într-un gest plin de generozitate și empatie, Dr. Hristea Răzvan, medic la Spitalul Municipal Fălticeni, a lansat o inimoasă inițiativă menită să ofere ajutor și sprijin mamelor și bebelușilor din comunitatea locală.

Sub deviza “Dragi Mamici, cu ajutorul lui Dumnezeu și prin grija voastră bebelușii au mai crescut, așa că… Hai să facem un pic de ordine prin dulap!”, Dr. Hristea Răzvan îndeamnă mămicile din Fălticeni și împrejurimi să caute prin dulapuri hăinuțele pe care bebelușii lor nu le mai poartă, dar care se află încă în stare bună. Dacă descoperiți haine pentru bebeluși băieței, în mărimi potrivite pentru vârsta cuprinsă între 0 și 1 an, medicul încurajează mămicile să le spele cu grijă și să le eticheteze, astfel încât să se știe exact pentru ce vârstă se potrivesc. Donațiile frumos spălate și pregătite pot fi preluate în preajma Spitalului Municipal Fălticeni sau puteți da un simplu mesaj pe platforma de wass up la numărul de telefon 0754 677 994, iar Dr. Hristea Răzvan va veni să le ridice personal.

Scopul acestei inițiative este să ofere un sprijin semnificativ mamelor care se confruntă cu dificultăți financiare și să ajute bebelușii să aibă hăinuțele și igienă, atât de necesare pentru a se dezvolta sănătos și fericiți.

Dr. Hristea Răzvan transmite un mesaj de stimă și recunoștință către toate mămicile care se alătură acestei frumoase acțiuni de solidaritate. Gestul lor simplu, dar plin de dragoste, poate aduce bucurie în viețile celor mai puțin norocoase mamici și poate face o diferență reală în comunitatea locală.

Prin această inițiativă caritabilă, Dr. Hristea Răzvan ne reamintește cât de important este să fim alături de cei din jurul nostru și să ne implicăm în acțiuni care să aducă binele și speranța în viața celor aflați în dificultate.

About Author

%d blogeri au apreciat: