Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Comunitatea medicală și cei care l-au cunoscut au fost profund îndurerați să afle despre trecerea din viață a doctorului Alex Mohamed Daoud. Acesta a fost medic colaborator al Spitalului Municipal Fălticeni.

Vestea tristă a venit la mijlocul acestei săptămâni. Medicul se afla într-un concediu în Egipt și a decedat în urma unei probleme cardiace.

Doctorul Alex Mohamed Daoud a activat în cadrul Spitalului Municipal Fălticeni timp de aproximativ un an și jumătate. Conform managerului Vlad Morariu, acesta a colaborat cu instituția medicală pentru serviciile de gardă din zilele de vineri și duminică. El și-a lăsat o amprentă semnificativă în echipa medicală a spitalului.

A fost absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iași. Doctorul Daoud și-a dedicat cariera în special în domeniul Obstetricii și Ginecologiei. A activat la Maternitatea Cuza Vodă și Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe “Sf. Spiridon”.

Pierderea doctorului Alex Mohamed Daoud a produs tristețe în comunitatea medicală și în rândul colegilor săi de muncă. Colegul său, medicul Usruf Wajdy, șeful secției Obstetrica Ginecologie Fălticeni, a exprimat durerea colectivului. Un mesaj a fost postat pe rețelele de socializare:

“Ne pare nespus de rău să aflăm de trecerea în neființă a celui ce ne-a fost coleg, prieten dr. Alex Mohamed Daoud. Cuvintele nu pot exprima cât de profund ne pare rău de această pierdere. Vei rămâne veșnic în inimile noastre, domnule doctor!”

Comunitatea medicală și toți cei care l-au cunoscut îi aduc un omagiu doctorului Alex Mohamed Daoud pentru devotamentul și contribuția sa în lumea medicală și pentru amintirile pline de respect și apreciere pe care le-a lăsat în urmă.

About Author

%d blogeri au apreciat: