Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

La Năvodari, are loc un eveniment important în lumea boxului feminin din România, și anume Campionatul Național pentru categoriile de cadete, junioare, tineret și senioare. Competiţia este organizată de Federația Română de Box și CS Năvodari. Între cluburile participante se află și secția de box a clubului ACS Șomuz Fălticeni.

La categoria junioare, în limitele greutății de 52 de kilograme, pugilista Apetroae Marina, în vârstă de 14 ani, originară din Preuteşti, reprezintă clubul din Fălticeni.

Marina Apetroae a început competiția cu dreptul, obținând o victorie importantă în primul ei meci de calificare. Ea s-a impus în fața Anei Alexandra Cioban de la CSM Slatina.

Această victorie îi asigură Marinei Apetroae medalia de bronz la categoria junioare (52 kg). Antrenată de maestrul Vasile Nistor, Marina este hotărâtă să meargă și mai departe în turneu. Următoarea sa adversară în semifinale va fi Soacât Dorina Ionela, reprezentanta clubului Litoral Mangalia.

Meciul Marinei Apetroae este al optulea pe programul galei din această după-amiază, iar toți cei interesați sunt invitați să urmărească confruntarea sa și să-i ofere sprijin în lupta pentru medalii.

About Author

%d blogeri au apreciat: