Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La începutul lunii septembrie, orașul Varna din Bulgaria a găzduit prima ediție a competiției atletice “Balkan Athletics Games”. Un eveniment important pentru promovarea sportului și a valorilor pozitive în rândul tinerilor.

Sub sloganul inspirat “Nu agresiunii”, această competiție și-a propus să încurajeze participarea activă a tinerilor sportivi. De asemenea, concursul a facilitat legături interpersonale și prietenii între atleții și antrenorii din diverse țări.

Competiția a adunat peste 15 cluburi atletice din România și Bulgaria, copii cu vârsta între 10 – 13 ani. Una dintre delegațiile de succes a fost cea a României, care a inclus sportivi de la secția de atletism CSS “Nicu Gane” Fălticeni, sub îndrumarea profesorului și antrenorului Alin Findanis.

Ioana Răuțu, Alesia Acasandrei, Elena Filip și Eusebiu Prisacă au strălucit pe pista de atletism, aducând acasă nu mai puțin de 8 medalii, dintre care 5 de aur, 2 de argint și 1 de bronz. Această performanță a confirmat talentul și dedicarea acestor tineri atleți și a adus notorietate clubului, cât și orașului Fălticeni.

De asemenea, este demn de menționat că acești patru atleți din Fălticeni au fost singurii reprezentanți ai județului Suceava la această competiție de anvergură internațională.

Antrenorul profesor Alin Findanis a subliniat: “Atleții au adus satisfacții maxime părinților, mie ca profesor-antrenor și tuturor iubitorilor de sport și atletism. Mulțumim sportivilor pentru determinarea și hotărârea de a obține performanțe din ce în ce mai bune, părinților fără ajutorul cărora nu am fi reușit această deplasare, tuturor celor care ne sprijină, sponsorilor Simos Ovidiu, Raitar, primarului Cătălin Coman și conducerii Colegiului Nicu Gane Fălticeni, sub îndrumarea directorului prof. Bența Codrin.”

GALERIE FOTO

About Author

%d blogeri au apreciat: