Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Căutați soluții pentru problemele dumneavoastră de sănătate fizică sau doriți să vă îmbunătățiți mobilitatea și calitatea vieții? Dacă sunteți o persoană pozitivă și hotărâtă să vă îmbunătățiți starea de sănătate, atunci Cabinetul de Recuperare Medicală și Modelare Corporală MITMED din Fălticeni este locul potrivit pentru dumneavoastră!

Fiziokinetoterapeutul Sebastian Mihai Mitu, coordonatorul Cabinetului MITMED aduce în prim plan cele mai noi realizări pentru a vă ajuta să vă recăpătați vitalitatea și să vă bucurați de o viață activă și sănătoasă.

Una dintre cele mai recente realizări ale fiziokinetoterapeutului Sebastian Mihai Mitu este obținerea Diplomei de grad 2 în Terapia Japoneză. Terapia Japoneză este o metodă de profilaxie și reabilitare medicală cu rezultate uimitoare. Aceasta se bazează pe studiul relației de interdependență dintre poziția dominantă a centrului de greutate al corpului și potențialul maladiv, respectiv patologia umană.

Ați știut că poziția centrului de greutate poate fi schimbată ușor în urma unor suprasolicitări fizice? Suprasolicitarea fizică nu implică doar tensiunea creată în articulații, ci poate duce și la dereglări funcționale ale organelor interne, care la rândul lor pot cauza boli grave. Terapia Japoneză este concepută pentru a preveni aceste dereglări funcționale prin creșterea elasticității musculare, detensionarea articulară și restabilirea bunei funcționări a organelor interne.

La Cabinetul de recuperare medicală MITMED, vă punem la dispoziție două categorii de terapie:

Terapia Standard, care include Fizioterapie, Kinetoterapie și Masaj Clasic pentru a vă ajuta să vă recăpătați forța și mobilitatea.

Terapia Specială, unde puteți experimenta Terapia Vacuum, Terapia Japoneză și Masajul cu bețe de bambus, tehnici terapeutice inovatoare care vă pot ajuta să vă simțiți mai bine ca niciodată.

Venind la Cabinetul MITMED, veți beneficia de servicii de înaltă calitate, asigurate de un specialist cu experiență și certificări profesionale în domeniu. Vă așteptăm în incinta Centrului Medical Fălticeni, pe strada Ion Creangă, nr. 1 (fosta Policlinică), etajul 1.

Nu mai așteptați! Iați măsuri pentru sănătatea și starea dumneavoastră de bine cu Cabinetul MITMED din Fălticeni. Contactați-ne astăzi pentru programări sau mai multe informații, și începeți să vă transformați viața!

About Author