Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Pe fondul creşterii incidenţei cazurilor pozitive COVID-19 la nivelul localităţilor judeţului Suceava, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a hotărât în cursul zilei de luni, 13 septembrie 2021, indroducerea Spitalului Municipal Fălticeni în lista spitalelor care asigură asistenţă medicală pentru pacienţi, cazuri confirmate şi suspecte de COVID-19.

Decizia CJSU Suceava este motivată de numărul mare de prezentări în unităţile sanitate din judeţul Suceava a pacienţilor cu simptomatologie asociată virusului SARS-CoV-2, a pacienţilor confirmaţi COVID-19, precum şi gradul ridicat de ocupare a unităţilor medicale.

În planul judeţean de rezilienţă faţă de recrudescenţa COVID-19, la nivelul judeţeului Suceava, gestionat de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, erau incluse până acum doar Spitalul Județean Suceava şi spitalele din Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Spitalul Municipal Fălticeni ar urma să preia pacienți cu forme ușoare și medii de Covid-19, în spaţiile rămase libere după deschiderea noului spital, potrivit unor declaraţii făcute în spaţiul public de noul prefect Alexandru Marian Salup – Rusu.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura