Home ACTUALITATERegional Trei bărbați surprinși de surparea unui mal în timp ce traversau o punte pietonală pe râul Suceava. Aceștia au căzut într-o râpă formată de aproximativ 5 metri

Trei bărbați surprinși de surparea unui mal în timp ce traversau o punte pietonală pe râul Suceava. Aceștia au căzut într-o râpă formată de aproximativ 5 metri

by A.S.
0 comment

În această seară, pompierii suceveni au derulat o operațiune de salvare a trei persoane, pe raza localității Lisaura

Potrivit infromațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată, cele trei persoane se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal, iar persoanele au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri.

Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Salvatorii, cu accesoriile din  dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți.

Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a transportat victima spre Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705