Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Actualizare (informații oficiale transmise de IPJ Suceava)

În jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

S-a stabilit ca un barbat de 29 de ani din mun. Rădăuți a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă și pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

Știrea inițială

Un grav accident rutier s-a produs în această după-amiază în județul Suceava.

Potrivit primelor informații, transmise de la fața locului de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, în zona șoselei de centură a municipiului Radauti (lângă un pod).

În mașină se aflau 4 persoane (bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani), două dintre acestea fiind găsite încarcerate.

În cazul a trei dintre victime s-a constatat decesul! A patra victimă a fost transportată la spital în stare de inconștiență!

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: