Home ACTUALITATERegional Peterecere la care participau şi persoane care nu au prezentat dovada vaccinării, oprită de poliţiştii Secţiei rurale Vadu Moldovei

Peterecere la care participau şi persoane care nu au prezentat dovada vaccinării, oprită de poliţiştii Secţiei rurale Vadu Moldovei

by A.S.
0 comment

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, în seara zilei de joi,  14 octombrie 2021, la ora 22.40, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, au fost sesizați de către o persoană anonimă, despre faptul că la un restaurant de pe raza comunei Boroaia este organizată o petrecere la care participă persoane nevaccinate.

La restaurantul respectiv a fost identificat un bărbat din comuna Boroaia, care a relatat că a organizat o petrecere privată.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în incinta localului se aflau aproximativ 20 de persoane, toate fiind verificate cu dispozitivele eletronice de citire a cerificatelor verzi. Au fost identificate 4 persoane care nu au putut face dovada certificatului verde electronic COVID.

Poliţiştii au procedat la sancționarea contravențională pentru cei patru participanți, precum și la sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 2000 lei pentru organizator, conform Legii 55/2020, fiind totodată întrerupt evenimentul și evacuate persoanele.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705