Home Local Preşedintele organizaţiei PNL Fălticeni şi-a anunţat demisia din partid

Preşedintele organizaţiei PNL Fălticeni şi-a anunţat demisia din partid

by A.S.
0 comment

Mişcările de pe scena politică de la Bucureşti au urmări în teritoriu.

Apropierea dintre Partidul Naţional Liberal şi Partidul Social Democrat nu este acceptată de oamenii din teritoriu, astfel că unii liberali aleg să se retragă din activitatea politică.

Este şi cazul preşedintelui Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal – Filiala Fălticeni, inginerul Ionel Vasiliu.

Acesta şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al filialei locale, în cadrul unei emisiuni în direct a postului de radio VIVA FM Suceava.

„Nu pot fi un om cu multe feţe, nu pot fi obedient, nu pot fi un om de partid supus (…). Astăzi, aceste lucruri cu care am bătut cu care am bătut curţile oamenilor, fiecare scară de bloc, vorbele pe care le-am spus – că noi suntem astfel – astăzi nu mai sunt de actualitate, nu mai sunt de bună credinţă. Eu nu pot să accept aceste lucruri, fapt pentru care părăsesc Partidul Naţional Liberal. PNL-ul de astăzi nu mă poate reprezenta pe mine ca şi cetăţean, nici ca membru al acestui partid, nu mai cred în ceea ce se întâmplă şi nu mai văd luminiţa de la capătul tunelului în interiorul PNL, fapt pentru care este corect să nu mă asimilez cu PNL-ul de astăzi.” declarat Ionel Vasiliu în cadrul emisiunii “Faţă în faţă”.

Ionel Vasiliu urmează să renunţe şi la funcţia de Consilier local în cadrul Consiliului Local Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705