Home ACTUALITATERegional Grav accident rutier între Rădăuţi şi Marginea. Două fete de aproximativ 17 ani au fost transportate la spital

Grav accident rutier între Rădăuţi şi Marginea. Două fete de aproximativ 17 ani au fost transportate la spital

by Fălticeni Online
0 comment

Nicio zi fără evenimente rutiere grave pe drumurile publice din judeţul Suceava.

Două fete, de aproximativ 17 ani, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în această după-amiază pe drumul dintre localităţile Rădăuţi – Marginea.

Informaţiile şi imaginile transmise de la faţa locului de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava, arată că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Ambele vehicule au suferit avarii în urma impactului şi au fost proiectate în afara carosabilului, unul fiind răsturnat pe cupolă.

Aşa cum am precizat, în urma accidentului două fete au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La locul producerii accidentului au intervenit pompierii militarii ai Detașamentului Rădăuți cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705