Home ACTUALITATERegional Un bărbat care se afla în carantină a fost încătușat de către jandarmi după ce a amenințat doi minori cu un cuțit

Un bărbat care se afla în carantină a fost încătușat de către jandarmi după ce a amenințat doi minori cu un cuțit

by Fălticeni Online
0 comment

În seara zilei de 5 ianuarie, în jurul orei 21:00, în urma unui apel 112, o patrulă de jandarmerie a fost direcționată să se deplaseze pe strada Topliței din municipiul Rădăuți, unde doi tineri au fost amenințați cu un cuțit.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, un minor în vârstă de 14 ani care le-a relatat verbal faptul că în timp ce se deplasa împreună cu fratele său spre domiciliu, au fost amenințați cu un cuțit de către un bărbat necunoscut.

În urma verificărilor efectuate în zonă, la scurt timp, a fost identificat și agresorul, un bărbat în vârstă de 33 ani din municipiul Rădăuți, care se afla în stare de ebrietate.

Fiind întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a început să se manifeste violent față de forțele de ordine, drept pentru care a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, pentru continuarea cercetărilor și soluționarea procedurală a dosarului, obiectul contondent nemaifiind găsit în posesia acestuia.

În urma verificărilor în evidențele operative, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului, este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația să stea în carantină la domiciliu, fiind întors recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii  nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru refuz de legitimare și săvârșirea în public de gesturi obscene.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705