Home ACTUALITATE Sâmbătă are loc proba de evaluare a cunoștințelor pentru admiterea la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni

Sâmbătă are loc proba de evaluare a cunoștințelor pentru admiterea la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni

by A.S.
0 comment

1250 de candidați vor susține sâmbătă, 9 aprilie, examenul scris în vederea admiterii la Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.

După ce au fost declarați admiși la proba sportivă, aceștia sunt cu un pas mai aproape de visul de a deveni jandarm și “se luptă” pentru a ocupa unul dintre cele 700 de locuri în cadrul școlilor militare de subofițeri.

Sunt 350 de locuri alocate Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

Examenul, de tip grilă, se va desfășura simultan în 42 de centre regionale, iar candidații vor trebui să răspundă unui număr de 90 de întrebări.

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituţiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofiţeri vor fi repartizați să îşi desfășoare activitatea în unităţile Jandarmeriei.

Precizări privind depunerea contestațiilor

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705