Home ACTUALITATE Vreme deosebit de rece în județul Suceava până marți

Vreme deosebit de rece în județul Suceava până marți

by A.S.
0 comment
informaţii meteo

În această dimineață a intrat în vigoare o atenționare meteorologică Cod galben de vreme rea care afectează deja și județul Suceava.

În zona de munte sunt anunțate ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului.

Plouă de ore bune la Fălticeni și în localitățile învecinate, iar temperaturile au scăzut simțitor, față de ziua de sâmbătă.   

În estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h.
Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Această avertizare este valabilă până în seara zilei de luni, 11 aprilie.

Administrația Națională de Meteorologie a revenit însă, duminică, cu o nouă informare meteorologică, pentru intervalul 11 aprilie, ora 21 – 12 aprilie, ora 9.

Vremea va fi deosebit de rece în toată țara. În regiunile intracarpatice, local în Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei și Olteniei temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705