Home Educație De la copii, pentru copii. Acţiuni ale preşcolarilor de la GPP Pinocchio Fălticeni alături de copiii din Bogata

De la copii, pentru copii. Acţiuni ale preşcolarilor de la GPP Pinocchio Fălticeni alături de copiii din Bogata

by A.S.
0 comment

Preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” din Fălticeni, au participat la activitatea „De la copii, pentru copii”.

Activitatea a fost organizată în cadrul programului socio-educațional „O lume a  prieteniei”, desfășurat în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Normal din Bogata (comuna Baia).

În urma promovării programului în rândul părinților și al copiilor, aceștia au  fost sensibilizați de dificultatea în care se află copiii din mediul rural, dorind astfel să vină în ajutorul lor cu hăinuțe, dulciuri, cărți, jucării, jocuri, ne-a informat coordonatoarea proiectului, Mihaela Răileanu – profesor pentru învăţământul preşcolar.

„Copiii au fost educați în spiritul înțelegerii, cooperării și întrajutorării celor asemenea lor.

Preșcolarii de la G.P.P. „Pinocchio” au mers în vizită la colegii lor de la Bogata, cu surprize. Au vizitat grădinița, au desfășurat jocuri împreună, s-au împrietenit, și-au transmis gânduri bune.

Prin derularea acestui proiect s-a urmărit extinderea colaborării dintre unităţile de învăţământ din mediul urban şi rural, în vederea egalităţii de şanse a copiilor.

Le mulțumim preșcolarilor, părinților, doamnei director Samson Adriana, cadrelor didactice de la G.P.P. Pinocchio (Sandu Irina, Mîrzan Manuela, Tărnăuceanu Nicolette, Alexandrescu Violeta, Sandu Andreea, Agavriloaei Paula, Știrbu Aurora, Macovei Cristina, Loghin Cipriana, Marian Alina) care s-au implicat în derularea acestui proiect”, a declarant profesoara Mihaela Răileanu.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705