Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În perioada 18-20 mai 2022, Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni a fost gazda unor activități comune cu un grup de profesori din Republica Moldova.

Invitații au reprezentat Direcția Educație Criuleni, Centrul de Creație Criuleni și IP Gimnaziul Hrusova.

Au fost prezenți la Fălticeni: Ala Ungurean – șefa Direcției Educație, Racu Mihai – specialist metodist, Secția MCFPC, Svetlana Gheciu, director – Centrul de Creație și Agrement al Elevilor și Victor Gheciu -director, IP Gimnaziul Hrușova.

În cadrul schimbului de bune practici privind parteneriatul în educație, musafirii au vizitat Clubul Copiilor Fălticeni și Colegiul Național “Nicu Gane”,  au asistat la ore, au vizitat standurile Târgului Județean al Firmelor de Exercițiu. De asemenea, a avut loc o întâlnire a șefei Direcției Educație Criuleni, Ala Ungurean, cu omologul din Suceava, inspectorul școlar Laura Pintilie.

Cu ocazia vizitei de la Fălticeni, au fost semnate contractele parteneriatelor educaționale, care urmează a fi desfășurate de comun acord între instituțiile participante și a fost stabilită  agenda viitoarelor activități comune.

„Parteneriatele ar putea deveni extrem de interesante și prin prisma faptului că s-au implicat în acest proiect și Colegiul Naționl Nicu Gane Fălticeni și Clubul Copiilor Fălticeni și s-au creat premisele unei colaborări viitoare. Invitații au apreciat activitățile la care au participat la cele trei instituții din Fălticeni, cu toții considerând că aceste schimburi de experiență sunt reciproc avantajoase”, ne-a informat directorul Colegiului “Vasile Lovinescu”, profesorul Cristi Acatrinei.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: