Home Sport Box: Marina Apetroae a fost eliminată din concursul feminin al turneului internațional “Gheorgheni Open”. Iulian Buletică și Eduard Mușet vor fi prezenți în finalele competiției

Box: Marina Apetroae a fost eliminată din concursul feminin al turneului internațional “Gheorgheni Open”. Iulian Buletică și Eduard Mușet vor fi prezenți în finalele competiției

by A.S.
0 comment

Turneul internațional de box de la Gheorgheni continuă cu un singur pugilist de la ACS Șomuz Fălticeni rămas în concurs.

A patra zi a turneului a început cu meciul reprogramat dintre Marina Apetroae și ucraineanca Angelina Adamovich, în semifinalele categoriei 51 kg, cadete.

Meciul trebuia să se dispute joi, dar a fost amânat pentru ca sportiva din Ucraina să ajungă în România.

Sub îndrumarea antrenorului emerit Vasile Nistor, Marina Apetroae a început promițător disputa din ring, iar adversara a fost numărată în chiar prima rundă. Din păcate, sportiva noastră nu a păstrat ritmul iar arbitrii judecători au declarat-o câștigătoare pe pugilista din Ucraina.

Convocată în premieră la acțiunile lotului național de cadete, Marina Apetroae va intra în posesia medaliei de bronz.

Sâmbătă urmează un meci important pentru Iulian Buletică, care va disputa finala categoriei 52 kg – cadeți.

Un alt pugilist talentat din zona Fălticeni, Eduard Mușet (din comuna Baia), sportiv legitimat la CSM Brăila, va disputa duminică finala la categoria 70 kg. – juniori. În semifinale, Mușet a învins un sportiv din Republica Moldova.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705