Home Sport Aissia Prisecariu a doborât recodul național al Dianei Mocanu în proba de 50 metri spate! Podium fălticenean la junioare!

Aissia Prisecariu a doborât recodul național al Dianei Mocanu în proba de 50 metri spate! Podium fălticenean la junioare!

Sportiva din Fălticeni și-a trecut în palmares, în această săptămână, 25 de recorduri naționale!

by Fălticeni Online
0 comment

Săptămâna recordurilor pentru fălticeneanca Aissia Prisecariu, la Campionatul Național de Înot în bazin scurt pentru juniori, tineret și seniori.

După recordurile naționale doborâte la 100 și 200 de metri spate, duminică seara a venit și rândul recordului național la 50 de metri spate. Încă din calificările de dimineață, sportiva din Fălticeni doborâse recordurile la toate junioare și tineret (0.28.76).

Cu timpul de 28.30, Aissia a îmbunătățit recordurile naționale la categoriile de vârstă 14, 15, 16, 17, 18 ani, pe care le deținea deja, și a doborât un vechi record la 19+ care a fost deținut de marea înotătoare Diana Mocanu.

În total, pe categorii de vârstă, la junioare, tineret și senioare, Aissia Prisecariu a îmbunătățit în această săptămână 25 de recorduri naționale!

La junioare, pe primele 3 locuri s-au clasat sportivele secției de înot “Nada Florilor” Fălticeni: Locul 1 – Aissia Prisecariu, Locul 2 – Rianna Amariei, Locul 3 – Daria Alexa.

Felicitări delegației de la ACS Nada Florilor și antrenorilor Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș!

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705