Home ACTUALITATERegional Urmărire matinală în trafic încheiată cu focuri de armă

Urmărire matinală în trafic încheiată cu focuri de armă

Polițiștii suceveni erau pe urmele unui bărbat din Șcheia aflat la volan în stare de ebrietate.

by A.S.
0 comment

În dimineața zilei de sâmbătă, 26 noiembrie 2022, in jurul orei 05:20 un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia – Poliția Municipiului Suceava, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Șcheia a observat în trafic un autoturism înmatriculat în județul Suceava despre al cărui conducător auto existau date că a consumat băuturi alcoolice.

Echipajul de poliție a efectuat semnale acustice și luminoase pentru oprirea autoturismului, însă șoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, fiind efectuată o urmărire în trafic pe o distanță de circa 4 kilometri pe mai multe străzi din comuna Scheia, iar ulterior pe raza municipiului Suceava.

În momentul în care vehiculul urmărit a ajuns intr-o intersectie principală de pe raza municipiului Suceava, conducatorul auto a frânat brusc, iar politiștii au coborât din autospecială pentru a-l intercepta.

Conducătorul auto a efectuat o manevră de mers cu spatele și a pornit din nou in viteză, moment în care cei doi polițiști au făcut uz de armă, trăgând în anvelopele autoturismului, fără să fie pusă în pericol viața sau integritatea altor persoane sau bunuri.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a intervenit, de asemenea, și a reușit blocarea autoturismului.

Conducătorul auto, în vârstă de 51 de ani, din comuna Scheia, jud. Suceava a fost extras din vehicul, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool în aerul expirat. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul este posesor de permis de conducere valid.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere si conducerea unui vehicul sub influenta alcolului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului si pentru dispunerea masurilor legale față de conducătorul auto.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705