Home ACTUALITATE Trafic îngreunat pe DN2 spre vama Siret. Coloană de camioane pe 27 de kilometri

Trafic îngreunat pe DN2 spre vama Siret. Coloană de camioane pe 27 de kilometri

by A.S.
0 comment

În ultimele zile, valorile de trafic pe E85, mai ales pe sensul spre ieșirea din țară a autovehiculelor transport marfă, spre Siret, a crescut în mod simțitor.

Această situaţie conduce la formarea unor coloane de autovehicule de transport marfă pe unul din cele două sensuri de mers ale căii rutiere, traficul auto fiind astfel perturbat pe mai multe porțiuni.

În dimineaţa zilei de joi, 15 decembrie 2022, coloana de autotrenuri se desfășoară pe o distanță de aproximativ 27 kilometri pe DN 2 spre Vama Siret, a anunţat Prefectura Suceava.

În zonă acționează 4 echipaje de poliție rutieră și 3 de ordine publică. Traficul pe DN 2H dinspre Rădăuți spre Suceava este oprit pentru deblocarea DN2 în zona Dărmănești-Dănila.

Având în vedere valorile crescute de trafic înregistrate pe DN 2 (E85) pe segmentul de drum Suceava – Siret și obstrucționarea parțială a circulației în condițiile afluxului sporit de autotrenuri și vehicule de mare tonaj care au ca destinație Republica Ucraina, IPJ Suceava, prin structurile de poliție rutieră desfășoară activități de monitorizare și fluidizare atât pentru viabilitatea circulației dar și pentru siguranța rutieră a participanților la trafic.

Având în vedere limitele infrastructurii și problematica deosebită generată de situația geopolitică din statul vecin, pentru realizarea circulației rutiere în condiții optime dar și de siguranță, polițiștii Serviciului Rutier recomandă șoferilor de autoturisme și celor care conduc vehicule cu masa maximă autorizată cel mult de 7,5 tone să utilizeze și traseele alternative identificate pentru rutele către orașul Siret și municipiul Rădăuți și zonele arondate.

Astfel, pentru circulația autoturismelor și vehiculelor cu masa maximă autorizată de până la 7,5 tone către orașul Siret și zonele arondate este recomandată următoarea rută alternativă:

Suceava – DN29A – Adâncata – Călugăreni – Zvoriștea – DJ291A – Dealu – Zamostea – Grămești – Siret

Pentru circulația autoturismelor și vehiculelor cu masa maximă autorizată de până la 7,5 tone către municipiul Rădăuți și zonele arondate sunt recomandate următoarele rute alternative:

Suceava – DN17 – Păltinoasa – DN2E – Cacica – Solca – DN2K – Arbore – Milișăuți – DN2H – Rădăuți (sau din orașul Solca se poate circula și pe ruta Marginea – Rădăuți);

Suceava – DJ178A – Șcheia – Mihoveni – Costâna – Părhăuți – Todirești – DJ178 – Comănești – Botoșana – DN2K – Arbore – Milișăuți – DN2H – Rădăuți (sau din comuna Arbore se poate circula și pe ruta Solca – Marginea – Rădăuți);

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705