Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

În perioada premergătoare dar și în zilele următoare Revelionului, peste 250 de poliţişti suceveni au fost la datorie, pentru asigurarea climatului de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Între 29 decembrie 2022 și 1 ianuarie 2023 nu s-au înregistrat evenimente grave, accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav și nici infracțiuni grave cu violență, infracțiuni contra patrimoniului sau acte grave de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii suceveni au intervenit la 313 evenimente, 252 dintre acestea fiind sesizate prin SNUAU 112.

Au fost desfășurate 58 de acțiuni punctuale pentru creșterea gradului de siguranță publică. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 310 sancțiuni contravenționale, în valoare de 211.615 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 43 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Tot în această perioadă, au fost constatate 135 de infracțiuni, în toate situațiile fiind întocmite dosare penale ce urmează a fi soluționate prin unitățile de parchet competente.

Acțiunile preventive și combative privind consumul de alcool și substanțe psihoactive la volan, vor continua și în perioada următoare, polițiștii rutieri vor acționa cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei, aparate alcooltest și drugtest, pe drumurile europene, naționale și județene.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: