Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Suceava a furnizat informații cu privire la desfășurarea probelelor scrise ale Examenului Național de Bacalaureat din acest an.

Potrivit unui comunicat de presă emis duminică, un număr total de 5169 de candidați s-au înscris pentru a susține probele scrise în județul Suceava. Acești candidați sunt distribuiți în 16 centre de examen.

În Fălticeni sunt organizate două centre de examen, la Colegiul Naţional „Nicu Gane”(pentru 235 de absolvenţi ai colegiului şi 71 absolvenţi de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca) şi la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” (cu 280 de absolvenţi ai colegiului şi 172 de absolvenţi arondaţi subomisiei de la Colegiul „Vasile Lovinescu”).

Calendarul examenului prevede că probele scrise ale Bacalaureatului 2023 vor avea loc în perioada 26 – 29 iunie. Astfel, în data de 26 iunie va avea loc prima probă scrisă, și anume cea la Limba și literatura română – E.a). Urmează Proba obligatorie a profilului – E.c), care se va desfășura în data de 27 iunie. În 28 iunie va avea loc Proba la alegere a profilului și specializării – E.d), iar în ultima zi a examenului, pe 29 iunie, va avea loc proba scrisă la Limba și literatura maternă – proba E.b).

Conform programului stabilit, rezultatele la probele scrise vor fi afișate în data de 4 iulie până la ora 12.00. Ulterior, candidații vor putea depune contestații în intervalul orar 12.00 – 18.00, iar acestea vor fi soluționate în perioada 4-6 iulie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 7 iulie.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a precizat că pentru evaluarea lucrărilor au fost create trei Centre zonale de evaluare, localizate la Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava și Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava.

About Author

%d blogeri au apreciat: