Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

O misiune de urgență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava a avut un sfârșit tragic, în această după-amiază. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit decedat, după informațiile care indicau că s-ar fi înecat în râul Siret, pe raza localității Zvoriștea.

După primirea alertei, pompierii militari au intervenit la fața locului, pornind căutările, după ora 13, cu ajutorul a două bărci pneumatice echipate cu accesorii specifice. Echipele de la Detașamentul de Pompieri Suceava și Garda de Intervenție Siret au fost mobilizate pentru a sprijini operațiunile de căutare. De asemenea, un echipaj SMURD a fost desfășurat pentru a oferi asistență medicală de urgență în caz de nevoie.

La ora 14:49, ISU Suceava a anunțat că tânărul a fost găsit și adus la mal. În ciuda eforturilor de resuscitare depuse de echipajul SMURD, manevrele au rămas fără rezultat și, în cele din urmă, paramedicii au fost nevoiți să declare decesul.

Autoritățile competente vor stabili împrejurările precise în care a avut loc acest tragic incident soldat cu decesul tânărului.

About Author

%d blogeri au apreciat: