Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

În căutarea unei soluții pentru problemele dumneavoastră de sănătate fizică sau pentru îmbunătățirea mobilității și calității vieții? Credeți că sunteți o persoană pozitivă? Cabinetul de Recuperare Medicală și Modelare Corporală MITMED este locul potrivit!

Ne găsești în incinta Centrului Medical Fălticeni de pe strada Ion Creangă, nr. 1 (fosta Policlinică), etajul 1.

  Servicii de recuperare medicală și modelare corporală la Cabinetul MITMED

  La Cabinetul MITMED, ne concentrăm pe recuperarea și îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților noștri, indiferent de vârstă sau afecțiune. Oferim o gamă variată de servicii de recupeare medicală și modelare corporală.

  Sistemul locomotor (articulații, mușchi, ligamente): Ajutăm la restabilirea mobilității și reducerea durerii.

  Sistemul respirator: Oferim terapie pentru îmbunătățirea funcției respiratorii.

  Sistemul nervos: Abordăm problemele neurologice cu metode specializate.

  Sistemul vizual: Ajutăm la recuperarea funcțiilor vizuale.

  Sistemul digestiv: Oferim terapie pentru problemele legate de tractul digestiv.

  Sistemul circulator: Îmbunătățim circulația sângelui pentru o recuperare mai rapidă.

  Alte probleme asociate organismului uman: Abordăm diverse afecțiuni pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea.

  Terapia standard

  • Masaj: Pentru detensionarea musculară și creșterea elasticității în zonele dureroase sau adiacente.
  • Fizioterapie: Aplicarea de diverși curenți în afecțiuni care necesită acest tratament.
  • Kinetoterapie: Gimnastica medicală specifică pentru grupurile de mușchi din zona articulației sau din jurul acesteia.

  Terapie cu Ventuze/Masaj cu Ventuze

  • Aplicarea de ventuze pe tegument în zonele de tensiune musculară și masaj local cu acestea.

  Terapia Yumeiho/Terapia Japoneză

  • Tehnici japoneze pentru creșterea elasticității musculare și detensionarea articulară, scăpând de durerile locale sau generale provocate de o singură regiune a corpului uman.

  La Cabinetul MITMED, înțelegem că recuperarea medicală implică nu doar tratamentul componentei fizice, ci și abordarea aspectului psihologic. Mitu Sebastian Mihai adaugă o dimensiune suplimentară în procesul de recuperare, oferind sprijinul necesar pentru a depăși problemele medicale fizice, psihice și spirituale.

  Dacă sunteți în căutarea unui cabinet de recuperare medicală și modelare corporală dedicat, veniți la MITMED! Pentru programări și mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0749.117.400, pe pagina de facebook Fiziokinetoterapeut – Sebastian Mihai Mitu sau să ne vizitați la adresa Centrul Medical Fălticeni (fosta Policlinică), etajul 1.

  Cu Cabinetul de recuperare medicală și modelare corporală MITMED, suntem mereu optimiști că vă putem ajuta să vă recăpătați sănătatea și vitalitatea!

  Despre specialistul nostru

  Fiziokinetoterapeutul Mitu Sebastian Mihai a studiat în profunzime domeniul recuperării medicale și kinetoterapiei, demonstrând un angajament ferm pentru sănătatea și binele pacienților.

  Educație și experiență

  • În vara anului 2015, a susținut examenele de Bacalaureat și a început studiile la Școala Postliceală FEG Education, specializarea asistent medical pe Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală.
  • În 2016, a început studiile de licență la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală.
  • În 2018, a finalizat cu succes studiile la Școala Postliceală FEG Education și a obținut titlul de asistent medical pe Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală.
  • În 2019, a obținut titlul de licențiat în Fiziokinetoterapie și a început cursurile de prim masterat pe specializarea medicală, Kinetoprofilaxie, Recuperare și Modelare Corporală.
  • În 2021, a susținut examenul de dizertație pentru primul masterat cu succes.
  • În 2022, a început cursurile de al doilea masterat la Universitatea Transilvania din Brașov, la Facultatea de Medicină, specializarea Managementul Strategiilor și Îngrijirilor Paliative.

  Specializări adiționale

  În mai 2023, a obținut certificatul de gradul 1 în Terapia Yumeiho (terapie japoneză), adăugând astfel o altă competență la portofoliul său în dezvoltare continuă.

  Mitu Sebastian Mihai este un profesionist dedicat și optimist, mereu în căutarea cunoașterii și perfecționării. Cu o atitudine pozitivă și abordare personalizată, el este aici pentru a vă ajuta să depășiți orice problemă de sănătate fizică și să vă redobândiți vitalitatea.

  Pentru programări și informații

  • Telefon: 0749.117.400
  • Email: mitmed96@gmail.com
  • Adresă: Centrul Medical Fălticeni, fosta Policlinică, etajul 1

  Începeți acum și experimentați puterea recuperării cu MITMED!

  About Author

  Lasă un răspuns

  %d blogeri au apreciat: